4.7

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

Η www.ERGALIOTHIKI.GR  (αναφερόμενη ως ηλεκτρονικό κατάστημα ή ERGALIOTHIKI ή επιχείρηση ή «εμείς») σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας και του καταστήματός της και αναγνωρίζει τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών που συλλέγει από αυτούς. Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο με νόμιμα μέσα και χρησιμοποιούνται με γνώμονα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

Η ERGALIOTHIKI  δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που μοιράζεστε μαζί μας. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – εφεξής η «Δήλωση») εξηγεί με απλά λόγια, αλλά και με σαφήνεια τι είδους δεδομένα συλλέγουμε από εσάς, πώς τα επεξεργαζόμαστε, πώς τα μοιραζόμαστε με τρίτους, πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην περίπτωση που έχετε περισσότερες ερωτήσεις.

Οι πληροφορίες σε αυτή τη Δήλωση υπόκεινται σε μεταβολές, γι αυτό μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα τακτικά, ώστε να είστε σίγουροι ότι εξακολουθείτε να θέλετε να μοιράζεστε τα δεδομένα σας μαζί μας. Όποτε αυτό είναι δυνατό, θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας, ώστε να σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν αλλαγές. Η Πολιτική Απορρήτου μας θα είναι πάντα ελεύθερα προσβάσιμη στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας πληροφορίες με διαφανή και σαφή τρόπο σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Οι παρακάτω πληροφορίες παρέχονται από εμάς, ώστε να κρατάμε τους online χρήστες και τους πελάτες μας πλήρως ενημερωμένους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι οι εταιρικές πολιτικές απορρήτου που ακολουθούμε είναι εναρμονισμένες με όλους τους νόμους που ισχύουν στην Ελλάδα. Επισκεπτόμενοι το www.ERGALIOTHIKI.GR   αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές που αναφέρονται σε αυτή τη Δήλωση.

Αυτή η έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018.

  • Τι πληροφορίες συλλέγουμε.

Συλλέγουμε μόνο πληροφορίες που είναι σχετικές και απαραίτητες ώστε να σας παρέχουμε τα προϊόντα, τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που μας ζητάτε.

  • Προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας.

 

Μπορεί να σας ζητήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα κατά την παραγγελία σας από εμάς, είτε κατά την επίσκεψή σας στα καταστήματά μας ή στις ιστοσελίδες μας, καθώς και κατά την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι οι εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Τηλεφωνικό αριθμό
  • Διεύθυνση παράδοσης
  • Διεύθυνση χρέωσης
  • Όνομα χρήστη και κωδικός εισόδου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα{μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες}
  • Πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής*

*Δεν συλλέγουμε, ούτε αποθηκεύουμε στοιχεία που αφορούν τον αριθμό κάρτας, τον κωδικό ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επιφέρει παράνομη χρήση της κάρτας σας.Τα στοιχεία της χρεωστικής σας ή πιστωτική σας κάρτας ή μέσω Paypal δεν συμπληρώνονται σε κάποιο πεδίο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.Στην περίπτωση που επιλέξετε τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας,μεταφέρεσθε σε ένα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank που εκεί συμπληρώνετε με ασφάλεια τα απαιτούμενα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την αγορά των επιθυμητών από εσάς προϊόντων.Σε περίπτωση που επιλέξετε να μας πληρώσετε μέσω PayPal, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα για τη αγορά των προϊόντων που επιλέξατε μέσα από το ασφαλές πεδίο και προστατευόμενο περιβάλλον της Paypal. Απλά συνδέεστε στον οργανισμό του PayPal και κάνετε μέσω αυτού τη μεταφορά της αξίας της παραγγελίας σας.

  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς.

Συλλέγουμε συγκεκριμένα δεδομένα κατά τη χρήση της ιστοσελίδας της www.ERGALIOTHIKI.GR , καθώς και μέσω της υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Πελατών που διαθέτουμε. Μερικά από αυτά τα δεδομένα δε χρησιμοποιούνται για την προσωπική ταυτοποίησή σας, αλλά μας παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Έτσι, είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να τις κάνουμε πιο χρήσιμες για εσάς.

Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται, τις παρακάτω:

  • Την ημερομηνία και ώρα που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας
  • Τις σελίδες που επισκέπτεστε στην ιστοσελίδα μας και τη διάρκεια της επίσκεψής σας
  • Τα προϊόντα που βλέπετε ή προσθέτετε στο καλάθι αγορών σας
  • Τη διεύθυνση IP σας
  • Την τοποθεσία σας (μόνο εφόσον παρέχετε άδεια σε αυτό)
  • Το πρόγραμμα περιήγησης και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε
  • Πληροφορίες μέσω cookies ή Pixel ( για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Πολιτική Cookies
  • Κάθε είδους πληροφορία που συμπεριλαμβάνεται στη μεταξύ μας επικοινωνία
  • Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας με την επαγγελματική σας ιδιότητα, μπορούμε να συλλέξουμε τον τίτλο εργασίας σας, τις εταιρικές πληροφορίες επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων και διευθύνσεων emails) και άλλες πληροφορίες, μερικές από τις οποίες μπορούμε να τις συλλέξουμε μέσω διαδικτυακών ή δημόσιων βάσεων δεδομένων.
  • Πως χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Η ERGALIOTHIKI επεξεργάζεται μόνο τις πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες ώστε να σας παρέχει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες συλλέχθηκαν. Πάντα θα σας παρέχουμε την επιλογή να μην λαμβάνετε κάποια προωθητική επικοινωνία από εμάς, ενώ μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάση στιγμή, εάν αλλάξετε γνώμη, αποστέλλοντας μας σχετικό προς τούτο email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση{info@ergaliothiki.gr }.Δε θα σας στείλουμε ποτέ “spam” emails και δε θα μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κανένα τρίτο που μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Παρακάτω καταγράφονται οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ή να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συγκατάθεση

Στα σημεία που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να χρησιμοποιούμε και να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες ηλεκτρονικής επικοινωνίας μαζί σας, όπως email & SMS για προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκδηλώσεις, προϊόντα ή υπηρεσίες που θεωρούμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα email στο  info@ergaliothiki.gr  ή σχετικά με τα newsletter, πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο απεγγραφής μέσα σε κάθε μήνυμα.

 

Συμβατικές υποχρεώσεις

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την διεκπεραίωση σύμβασης, όπως η εκπλήρωση και η συμπλήρωση παραγγελιών και αγορών.

 

Nομική υποχρέωση

Μπορεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συνάδουν με τυχόν νομικές/ κανονιστικές απαιτήσεις.

Εμπορικό συμφέρον

Μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση επείγουσας ενημέρωσης ασφαλείας ή ανάκλησης προϊόντος για την οποία πρέπει να ενημερωθείτε.

Έννομο συμφέρον

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας κατά τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω, στις περιπτώσεις στις οποίες κρίνεται απαραίτητο για την άσκηση των νόμιμων δραστηριοτήτων της επιχείρησής μας.

Επεξεργασία απαραίτητη για την Εξυπηρέτηση Πελατών σχετικά με θέματα που αφορούν πωλήσεις και ερωτήσεις.

Για να παρέχουμε υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών σχετικές με πωλήσεις ή άλλες ερωτήσεις μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας:

  • Για να απαντήσουμε σε τυχόν αλληλογραφία και να ικανοποιήσουμε τυχόν αιτήματά σας. Για παράδειγμα, για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με ένα προϊόν ή άλλης ερώτησης.

Επεξεργασία απαραίτητη για την κατανόηση και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας

Για να είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τη σχέση με τους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Για την ανάλυση, την αξιολόγηση και τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της ιστοσελίδας, της Εξυπηρέτησης Πελατών και του καταστήματος μας, με σκοπό τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας. Όπου αυτό είναι δυνατό χρησιμοποιούμε συνενωμένα δεδομένα, ώστε να μην οδηγούν σε ταυτοποίηση προσώπων.
  • Για την παροχή εξατομικευμένων προσφορών, προϊόντων και υπηρεσιών για τις οποίες θεωρούμε ότι θα ενδιαφέρεστε. Η ηλεκτρονική επικοινωνία μας προς εσάς πραγματοποιείται μόνο εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτοματοποιημένες μεθόδους για την ανάλυση, το συνδυασμό και την αξιολόγηση πληροφοριών που μας έχετε διαθέσει. Συλλέγουμε και αναλύουμε αυτές τις πληροφορίες με αυτό τον τρόπο, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τη βέλτιστη καταναλωτική εμπειρία προσωποποιώντας όλες τις υπηρεσίες και τις επικοινωνίες μας (πχ όταν επικοινωνούμε μαζί σας μέσω αποστολής email για κάποια νέα προσφορά που θεωρούμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει).

 

Επεξεργασία απαραίτητη για την προώθηση της επιχείρησής μας, των brands και των προϊόντων, καθώς και για την μέτρηση και αξιολόγηση των προωθητικών ενεργειών μας.

Για να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε την ERGALIOTHIKI, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας:

  • Για την αποστολή προωθητικών πληροφοριών έπειτα από την αγορά ενός προϊόντος ή υπηρεσίας από εμάς, στην περίπτωση που μας αποστείλατε κάποια ερώτηση σχετική με ενδεχόμενη αγορά ή κλείσατε το πρόγραμμα περιήγησής σας με έχοντας ακόμα προϊόντα μέσα στο καλάθι αγορών σας. Έχετε το δικαίωμα να απεγγραφείτε από τις σχετικές ενημερώσεις ανά πάσα στιγμή.
  • Ως εταιρικός πελάτης, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πληροφορίες στο πλαίσιο προωθητικών σκοπών (εκτός κι αν έχετε πραγματοποιήσει ένσταση σε προηγούμενο χρόνο), εάν έχετε δηλώσει ρητά ότι δράτε ως εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας. Σχετικά με τυχόν πληροφορίες που σταλούν μέσω email, θα συμπεριλαμβάνεται πάντα η επιλογή που θα σας επιτρέπει να απεγγραφείτε, διατυπώνοντας έτσι την ένστασή σας για κάθε σχετική μελλοντική επικοινωνία.
  • Για σκοπούς που αφορούν την στοχευμένη διαφημιστική δραστηριότητα, μέσω social media και άλλων πλατφορμών τις οποίες διαχειρίζονται άλλες εταιρείες, εξαιρουμένης της περίπτωσης στην οποία διατυπώσετε την αντίρρησή σας. Μπορεί να γίνεται αποδέκτης διαφημίσεων οι οποίες βασίζονται σε πληροφορίες σχετικές με εσάς τις οποίες εμείς έχουμε εισάγει στην εν λόγω πλατφόρμα ή επειδή, σύμφωνα με δικό μας αίτημα, η πλατφόρμα σας κατατάσσει στην κατηγορία ατόμων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με άλλες λεπτομέρειες που έχει λάβει από εμάς. Για να μάθετε περισσότερα, παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται στις αντίστοιχες σελίδες των εν λόγω πλατφορμών από τις οποίες γίνεστε αποδέκτης διαφημιστικής δραστηριότητας εκ μέρους μας.
  • Για την ταυτοποίηση και την καταγραφή της λήψης, ανοίγματος ή αλληλεπίδρασης με την ιστοσελίδα μας ή άλλου είδους ηλεκτρονικές επικοινωνίες(παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies για περισσότερα)
  • Για τη διεξαγωγή διαγωνισμών και προωθητικών ενεργειών στις οποίες λαμβάνετε μέρος, καθώς και για τη διανομή επάθλων.

Επεξεργασία απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία των διοικητικών και τεχνικών ζητημάτων της επιχείρησής μας

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες:

  • Για την ταυτοποίηση της ακρίβειας των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς και την καλύτερη κατανόησή σας ως πελάτη.
  • Για σκοπούς ασφάλειας του δικτύου και των πληροφοριών, πχ για να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πληροφοριών σας έναντι απώλειας, ζημίας, κλοπής ή πρόσβασης χωρίς άδεια.
  • Για την ανταπόκριση σε δικό σας αίτημα σχετικό με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πχ, στην περίπτωση που έχετε ζητήσει τη διακοπή επικοινωνίας για προωθητικούς σκοπούς, διατηρούμε τη σχετική σημείωση στην αντίστοιχη λίστα, ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας)
  • Για τη δική σας ενημέρωση σχετικά με την ανανέωση των Όρων και Προϋποθέσεων και λοιπών Πολιτικών.

Πώς μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες.

Δεν πουλάμε και δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους. Ωστόσο, περιστασιακά μπορεί να παρέχουμε ορισμένες πληροφορίες στις παρακάτω κατηγορίες εταιρειών ή οργανισμών, εκτείνοντας και την ευθύνη για τη διαχείριση υπηρεσιών για λογαριασμό μας.

 

Παροχείς υπηρεσιών που σχετίζονται με τη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, τη διεκπεραίωση των παραγγελιών και την παράδοσή τους σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

  • Πιστωτικών φορέων
  • Μεταφορικές υπηρεσίες
  • Παροχείς πληρωμών
  • Τεχνική υποστήριξη ΙΤ
  • Συγκεκριμένες ρυθμιστικές και κυβερνητικές αρχές, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο
  • Εταιρείες όπως οι Google/ Facebook για την προβολή προϊόντων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Αυτή η δραστηριότητα βασίζεται είτε στη συναίνεσή σας για προωθητικές επικοινωνίες είτε στην αποδοχή των Cookies της ιστοσελίδας μας.  (παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies για περισσότερα)

Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για τη διαβεβαίωση ότι τα τρίτα μέρη που διαχειρίζονται τις πληροφορίες σας είναι πλήρως συμμορφωμένα με τη νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεσμεύονται στον ίδιο βαθμό για την προστασία τους με εμάς. Αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την αποτελεσματική παροχή της υπηρεσίας που έχει ανατεθεί από εμάς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ανώνυμα δεδομένα ή σε συνενωμένη μορφή, όπου αυτό είναι δυνατό.

Εξαιτίας της διεθνούς φύσης της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, είναι πιθανό να υπάρξουν περιπτώσεις όπου οι προσωπικές σας πληροφορίες επεξεργάζονται ή αποθηκεύονται εκτός ΕΕ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διαβεβαιώνουμε ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων σας, όπως ορίζεται από τον κατά τόπο ισχύον νόμο.

Τρίτα πρόσωπα που χρησιμοποιούνται:

  • Γενική Ταχυδρομική
  • Speedex
  • ΕΛΤΑ Courier πόρτα-πόρτα
  • Google
  • Paypal
  • Visa
  • Mastercard
  • AMEX{American Express}
  • Dinners
  • Alpha Bank
  • Eurobank

Τα παραπάνω τρίτα πρόσωπα θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για ποικίλους σκοπούς. Εάν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ergaliothiki.gr  και θα βεβαιωθούμε ότι τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μόνιμα, όπου αυτό είναι δυνατό σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας.

Δε διατηρούμε τις πληροφορίες σας με τρόπο κατά τον οποίο μπορείτε να ταυτοποιηθείτε, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από όσο είναι απαραίτητο. Εάν είστε πελάτης του καταστήματος ή διατηρείτε οποιαδήποτε σχέση με την επιχείρησή μας, τότε τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα συγκριτικά με το αν λάβαμε τα δεδομένα σας στο πλαίσιο μίας ενδεχόμενης σχέσης.

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.

Ως ιδιώτης, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, καθώς και να πραγματοποιήσετε τυχόν απαραίτητες διορθώσεις. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την προγενέστερη συγκατάθεσή σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς. Μπορείτε επίσης να διατυπώσετε την ένστασή σας στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ( στο πλαίσιο που αυτές χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται για τους σκοπούς των εννόμων δραστηριοτήτων μας)

Διαθέτετε μία πληθώρα δικαιωμάτων βάσει του Νόμου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Βάσει αυτού του νόμου, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, να μας βοηθήσετε να αναζητήσουμε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα. Από εμάς θα λάβετε σχετική απάντηση εντός της χρονικής περιόδου ενός μήνα από την καταχώρηση του αιτήματός σας (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν προσωπικών εγγράφων που έχουν ζητηθεί).

Έχετε το δικαίωμα να:

  • Ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς
  • Διορθώσετε και να ανανεώσετε τα δεδομένα σας
  • Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας (όπου ζητείται)
  • Δηλώνετε την αντίρρησή σας στη χρήση των δεδομένων σας (όπου βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων), υπό την προϋπόθεση πως δεν έχουμε κάποιο λόγο με έννομη υπόσταση ώστε να συνεχίσουμε τη χρήση και επεξεργασία των δεδομένων σας. Στις περιπτώσεις στις οποίες βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για άμεση εμπορική προώθηση, θα συμμορφωνόμαστε πάντα με το δικαίωμά σας να φέρετε αντίρρηση στη χρήση τους.
  • Διορθώσετε τα δεδομένα σας (ή να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτά), υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουμε κάποιο λόγο με έννομη βάση για να συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε και να επεξεργαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες.
  • Ζητήσετε τις πληροφορίες σας σε ένα δομημένο αρχείο, για τη χρήση του οποίου βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ή χρειαζόμαστε ώστε να το επεξεργαστούμε συναρτήσει των αγορών σας.

Μπορείτε να εξασκήσετε τα δικαιώματά σας και/ ή να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνώντας μαζί μας:

ΣΚΙΑΘΟΥ 10, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ.54626

ΤΗΛ:2310410744

www.ERGALIOTHKI.gr

Έχετε το δικαίωμα να καταγράψετε τυχόν παράπονα με κάποιον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στη χώρα που κατοικείτε ή εργάζεστε ή τη χώρα στην οποία τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί. Οι πληροφορίες επικοινωνίας για την αρμόδια Ρυθμιστική Αρχή είναι οι παρακάτω:

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

http://www.dpa.gr/